info@restaurantsantabarbara.com
    938 24 82 09 - 938 24 81 79
Benvinguts !

Història

Santa Bàrbara remunta la seva història en els inicis de la mineria en la Colònia de Sant Corneli.

L’últim  ressorgiment  d’ aquest  restaurant  fins els  nostres dies, va ser en l’any 1985 per la família López – De Haro. En aquest  últim ressorgir, dos puntals molt importants van ser Nicolasa i Joan de Haro, els quals van fer néixer  un nou  i  renovat  Santa Bàrbara.

Encara que  la renovació  completa va ser en l’any 2001 , seguint  l’estil pioner però  amb un aire molt més actual.

El restaurant  Santa Bàrbara es troba  en el centre  del poble. Edifici de pedra, típica d’aquesta colònia minera. Façana reformada en la  seva  totalitat i amb ampliacions. Consta d’un menjador interior, un reservat  i una terrassa coberta.

Aquest  restaurant  t’acull  en un marc  agradable i rústic. La seva ubicació en el cor de la mineria i l’experiència del  seu personal fan d’aquest  lloc un punt  ideal per les  teves  estades; individuals, en família, en grups, sempre trobaràs la sala adequada per  reservar i organitzar els teus esdeveniments.

Aquí  trobaràs una cuina autèntica de muntanya i un tracte familiar. Santa Bàrbara submís al seu esplendor dels primers anys ofereix als comensals una immersió en la cuina. No parlem de disseny, ens referim al plaer del gust.